Hoe maak ik een SEPA bestand aan in SalarFusion?

Voordat u het bestand definitief aan kan maken is het belangrijk dat u bij zowel werkgever als werknemers een IBAN heeft ingevoerd.

Om een SEPA bestand aan te maken, selecteert u een werkgever en vervolgens klikt u op menu Digitaal, 'SEPA'.

Klik vervolgens op de gele + knop rechtsonderin om de wizard voor het aanmaken van het SEPA bestand te starten.

Selecteer op het volgende scherm de werknemers waarvoor u een SEPA bestand wil aanmaken. Bij betaling omschrijving kunt u een omschrijving meegeven welke getoond wordt in het bankpakket van de werknemer. Bijvoorbeeld Salaris januari 2017.

Wanneer het bestand succesvol is aangemaakt, dan krijgt u het onderstaande scherm te zien. Middels de knop kan het SEPA bestand worden gedownload. Met de eerste  knop wordt de betaallijst getoond en met de tweede  knop de opdrachtbrief. De knop verwijdert het SEPA bestand.

Let op; wanneer er een nieuw bestand wordt gegenereerd, dan wordt het huidige bestand overschreven.