Hoe zet ik een berekening terug?

Bekijk een voorbeeld video van de hieronder beschreven instructies.

Om een berekening terug te zetten:

• Selecteer je een werkgever.
  • Vervolgens klik je op het menu 'Berekening'- 'Berekening terugzetten'
  • Bij 'PERIODE VAN' en 'PERIODE TOT EN MET' vul je de periode in die je wilt terugzetten.
  • Vervolgens selecteer je de werknemer(s) en klik op 'Terugzetten'.
  • Als de werknemer terug is gezet komt er bij de status een vinkje te staan.

Let op: Wil je meerdere periodes terugzetten, dan zet je bij 'PERIODE VAN' de jongste periode en bij 'PERIODE TOT EN MET' de oudste. Een voorbeeld; wanneer je januari t/m mei wilt terugzetten, dan zet je bij 'PERIODE VAN' mei en bij 'PERIODE TOT EN MET' januari.

Wijzig de te corrigeren gegevens en sla deze op. Maak de loonberekening van de terug gedraaide periode opnieuw.

De correcties in de reeds gedane aangiften loonheffingen zullen automatisch worden verzonden met de eerstvolgende aangifte die u indient.