Hoe zet ik een berekening terug?

Om een berekening terug te zetten:

• Selecteert een werkgever.
  • Vervolgens klikt u op het menu 'Berekening'- 'Berekening terugzetten'
  • Bij 'PERIODE VAN' en 'PERIODE TOT EN MET' vult u de periode in die u wilt terugzetten.
  • Vervolgens selecteert u de werknemer(s) en klik op 'Terugzetten'.
  • Als de werknemer terug is gezet komt er bij de status een vinkje te staan.

Let op: Wilt u meerdere periodes terugzetten, dan zet u bij 'PERIODE VAN' de jongste periode en bij 'PERIODE TOT EN MET' de oudste. Een voorbeeld; wanneer u Jan t/m mei wilt terugzetten, dan zet u bij 'PERIODE VAN' mei en bij 'PERIODE TOT EN MET' januari.