Hoe verwijder ik een werkgever of werknemer in SalarFusion?

Werkgever verwijderen
Om een werkgever te verwijderen klikt u op het volgende symbool:
U krijgt dan overzicht van uw werkgever(s). Door op het kruisje te klikken achter de werkgever kunt u deze verwijderen.

Werknemer verwijderen
Om een werknemer te verwijderen klikt u op het volgende symbool:
U krijgt dan een overzicht van de werknemer(s) onder de geselecteerde werkgever. Door op het kruisje te klikken achter de werknemer kunt u de werknemer verwijderen. Heeft de werknemer meerdere dienstverbanden dan staat er een pijltje voor de werknemer. Als u deze aanklikt ziet u alle dienstbetrekkingen.

Let op: Is het kruisje lichtgrijs dan moet u eerst de berekening(en) terug zetten voordat er verwijderd kan worden.