Hoe verwijder ik een werkgever of werknemer?

Werkgever verwijderen
Om een werkgever te verwijderen klik je op het volgende symbool:
Je krijgt dan een overzicht van de werkgever(s). Door op het kruisje te klikken achter de werkgever kun je deze verwijderen.

Werknemer verwijderen
Om een werknemer te verwijderen klik je op het volgende symbool:
Je krijgt dan een overzicht van de werknemer(s) onder de geselecteerde werkgever. Door op het kruisje te klikken achter de werknemer kun je de werknemer verwijderen. Heeft de werknemer meerdere dienstverbanden dan staat er een pijltje voor de werknemer. Als je deze aanklikt ziet zie alle dienstbetrekkingen.

Let op: Is het kruisje lichtgrijs dan moet je eerst de berekening(en) terugzetten voordat er verwijderd kan worden.