Waar vind ik de printopties?

Als je ingelogd bent in SalarFusion vind je rechtsboven onderstaande printersymbool.

Als je het symbool aanklikt kom je in het 'Printopties' menu. Hierin heb je de keuze om te kiezen voor 'Organisatie', 'Werkgevers' en 'Dienstbetrekking'.

Organisatie

Hier kun je de journaalpostdefinitie weergeven en uitprinten van de journaalposten die aangemaakt zijn.

Werkgever

Op werkgeverniveau heb je een veelal opties zoals o.a. journaalpostdefinitie, journaalpost en betaallijst. Maar ook overzichten voor loonaangifte, reserveringen en werknemersgegevens.

Dienstbetrekking

Hier kun je de loonstrook, loonstaat, journaalpost en de jaaropgave van de werknemer weergeven en uitprinten.

Om de geselecteerde optie weer te geven klik je rechtsboven op de knop 'Print'. Je komt nu in het print menu.
Hierin heb je de optie om de print te exporteren naar een ander bestand, zoals Excel. Hiervoor klik je op onderstaande symbool.

Heb je meerdere bestanden, zoals loonstroken van meerdere medewerkers, kun je deze ook exporteren via zip of Pdf. Hiervoor klik je op onderstaande symbool.

Wil je bladeren door meerdere bestanden kun je dat doen met behulp van de volgende icoontjes:

Wil je bladeren in een bestand met meerdere bladzijdes, dan kun je dat doen met behulp van de volgende icoontjes: