Waar vind ik de printopties in SalarFusion?

Als u ingelogd bent in SalarFusion vindt u rechtsboven onderstaande printersymbool.

Als u het symbool aanklik komt u in de 'Printopties' menu. Hierin heeft u de keuze om te kiezen voor 'Organisatie', 'Werkgevers' en 'Dienstbetrekking'.

Organisatie

Hier kunt u de journaalpostdefinitie weergeven en uitprinten van de journaalposten die aangemaakt zijn.

Werkgever

Hier kunt u de journaalpostdefinitie, journaalpost, betaallijst en opdrachtbrief weergeven en uitprinten van de werkgever.

Dienstbetrekking

Hier kunt u de loonstrook, loonstaat en jaaropgaaf weergeven en uitprinten van de werknemer.

Om de geselecteerde optie weer te geven klikt u rechtsboven op de knop 'Weergeven' U komt nu in het print menu.
Hierin heeft u de optie om de prints te exporteren naar een ander bestand. Hiervoor klikt u op onderstaande symbool.