Wat moet ik doen voordat ik PFZW UPA inzend?

Om een juiste aanlevering naar PFZW te kunnen verzorgen, dienen de instellingen op de juiste wijze ingesteld te worden, hieronder een opsomming:

• De berekeningen die gemaakt zijn, moeten in alle gevallen met GEMIDDELDE instellingen gedaan worden. Op het tabblad Loon van de werknemer dient 'Standaard loondagen per periode' op "Gemiddeld" te staan. Wanneer dit niet het geval is dienen de reeds berekende periode(s) te worden gecorrigeerd.
  • Is de ORT op de correcte manier verwerkt?
  • Alle gegevens dienen correct te zijn ingevoerd in het Gegevens licentiehouder scherm.
  • Uw UPA-account kunt u aanmaken aan de hand van de instructies op de volgende pagina: www.pfzw.nl/upavragen
  • Zorg ervoor dat op het tabblad 'Aangiftes' van de werkgever het aanleveren via UPA aangezet is en het klantnummer voor PFZW is ingevuld.