Welke menuopties zijn beschikbaar?

Beheer
Via dit menu kunnen o.a. programma-instellingen en gebruikers-instellingen ingegeven worden, tevens kan via deze optie een backup gemaakt of teruggeplaatst worden en kan het SalarOnline scherm opgestart worden.

Bulk
In dit menu vindt u allerlei mogelijkheden om voor meerdere werknemers tegelijk instellingen te wijzigen.

Tabellen / LJP
Via dit menu kan een tabel of loonjournaalpost toegevoegd en / of aangepast worden, tevens kunnen in dit menu tabellen journaalpostdefinities van de ene werkgever naar de andere gekopieerd worden.

Loonberekening
Via dit menu kan een loonberekening worden uitgevoerd en / of teruggezet worden.

Printen
Via dit menu kan een bepaalde afdruk uitgeprint worden, tevens kunnen via deze optie de printerinstellingen ingegeven en /of gewijzigd worden.

Digitaal
Via dit menu kunnen digitale betalingen en / of aanleveringen van bijv. jaaropgaven aangemaakt worden.

SalarOnline
Via dit menu kunnen alle SalarOnline opties opgeroepen worden.

Extra
In dit menu wordt weergegeven over welke modules u beschikt, vanuit dit scherm kunnen de getoonde modules niet opgestart worden, behalve de artiestenberekening wanneer u over deze module beschikt. Ook bestaat vanuit dit scherm de mogelijkheid importnummers in te voeren, en de verzuimregistratie, de verjaardagskalender en de valutacalculator op te starten.

Update
Laden van de update kan middels deze optie uitgevoerd worden, WinSalar zal automatisch afgesloten worden, voor verdere uitleg zie: handleiding "Stap voor Stap" van WinSalar.

Werkgevers
Dit menu geeft enkele opties weer voor de netwerkversie van WinSalar. Het is dan ook alleen zichtbaar wanneer u over de netwerkversie beschikt.

Help
Via dit menu kan op verschillende wijzen uitleg worden opgevraagd over de invoerwijze en werking van het pakket. Met F1 kan uitleg worden opgevraagd over het scherm waarin men zich bevindt.