Hoe voeg ik een subpremie toe aan een bestaande premie?

Op het tabblad 'Waardes' van een premie klikt u op de knop 'Toevoegen' om een subpremie regel toe te voegen.

Van toepassing voor
Nadat op de knop 'Toevoegen' is geklikt, komt de mogelijkheid om de subpremie voor een bepaalde werknemersgroep te laten gelden.
Afhankelijk van de geselecteerde sector worden de verschillende opties weergegeven.
Na het selecteren van de werknemersgroep vult u de gegevens in welke van toepassing zijn.