Hoe geef ik de helpdesk toegang tot mijn SalarFusion omgeving?

U kunt de helpdesk toegang geven tot uw organisatie zodat zij bij u kunnen inloggen om directe ondersteuning te verlenen.

• Klik rechtsboven in het scherm op het tandwiel icoon ('Wijzig gebruikersinstellingen')

U komt in het instellingen scherm terecht.

• Klik in het zijmenu 'BEHEER' en kies voor 'Toegang delegatie'
  • Klik eenmaal op de knop bij de optie 'Geef de SalarFusion helpdesk toegang tot deze organisatie'
    (Wanneer de knop groen is gekleurd is de optie actief. Is de knop rood, dan heeft de helpdesk geen toegang tot uw organisatie)
  • Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen op te slaan