Hoe geef ik de helpdesk toegang tot mijn SalarFusion omgeving?

Je kunt de helpdesk toegang geven tot je organisatie zodat we bij je kunnen inloggen om directe ondersteuning te verlenen.

• Klik rechtsboven in het scherm op het 'Tandwiel-icoon' (Wijzig gebruikersinstellingen)

Je komt in het instellingen scherm terecht.

• Klik op 'BEHEER' en kies voor 'Toegang delegatie'
  • Klik eenmaal op de knop bij de optie 'Geef de SalarFusion helpdesk toegang tot deze organisatie'
    (Wanneer de knop groen is gekleurd is de optie actief. Is de knop rood, dan heeft de helpdesk geen toegang tot je organisatie)
  • Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen op te slaan

Uiteraard zullen we alleen bij je inloggen wanneer dit nodig is ter ondersteuning.