Hoe stel ik de meldingenmappen in?

Om te controleren welke meldingenmap er in BAPI is ingesteld volgt u de volgende stappen:

• Start WinSalar BAPI
  • Kies in het menu 'Bestand' voor 'Instellingen'
  • Selecteer de optie 'Meldingenmappen'

In het witte vak verschijnen de meldingenmappen.

Het scannen van deze meldingenmappen kan automatisch (per tijdseenheid) of handmatig. Wilt u dat dit automatisch gebeurd vinkt u 'Meldingenmappen scannen' aan.

Handmatig scannen: Klik in WinSalar BAPI op het menu 'Bestand' en kies voor 'Scan meldingenmappen'. De in WinSalar aangemaakte aangiftes zouden nu in het postvak UIT moeten verschijnen.

In WinSalar vindt u onder menu 'Beheer' - 'programma-instellingen' tabblad 'WinSalar BAPI'. Hier vindt u de locatie waar BAPI is geinstalleerd en de locatie waar de meldingen worden geplaatst. Voor een juiste verwerking is het van belang dat deze laatste map gelijk is aan de meldingenmap in BAPI.