Waar kan ik ziekteverzuim invoeren?

Te openen via menu 'extra' – 'verzuimregistratie'.

Via deze optie is het mogelijk de ziektegegevens in te vullen en meldingen uit te printen. Dit onderdeel staat los van de salarisverwerking binnen WinSalar en komt dus ook niet voor in de dag- uren registratie bij de werknemer.

Met de knop 'Toevoegen' kunnen verzuimmeldingen worden aangemaakt.
Met de knop 'Aanpassen' kunnen de instellingen van de geselecteerde verzuimmelding worden gewijzigd.
Met de knop 'Verwijderen' kan de geselecteerde verzuimmelding worden verwijderd.

Met de knop 'Print melding' kan de geselecteerde verzuimmelding worden uitgeprint.

In dit scherm kunnen de actuele ziektegegevens worden ingevoerd, zoals datum van ziek- of herstelmelding.