Welke informatie staat in de verjaardagskalender?

De verjaardagskalender is te openen via menu 'extra' – 'verjaardagskalender'.

Middels deze optie kan een overzicht van alle verjaardagen en indienstdata van de werknemers op het scherm worden weergegeven.

Rechtsboven in het scherm kan het selectievakje 'Per datum' of 'Per maand' aangevinkt worden,

Per Datum

Indien het selectievakje 'Per datum' wordt aangevinkt, verschijnt linksboven in het scherm het veld 'Datum', in dit veld kan handmatig een datum ingegeven worden. Alle verjaardagen en dienstjarenjubileums op deze datum worden in het scherm weergegeven.

Per Maand

Indien het selectievakje 'Per maand' wordt aangevinkt, verschijnt linksboven in het scherm het veld 'Maand', in dit veld kan de gewenste maand geselecteerd worden. Alle verjaardagen en dienstjarenjubileums in de geselecteerde maand worden in het scherm weergegeven,

Linksboven, om het datum/periode invoerveld, staan de onderstaande knoppen:

Middels deze knop kan (afhankelijk van de selectie 'Per datum' of 'Per maand'), de eerste dag van de handmatig ingegeven maand, of de eerste maand van het jaar weergegeven worden.

Middels deze knop kan (afhankelijk van de selectie 'Per datum' of 'Per maand'), de voorgaande dag van de handmatig ingegeven datum, of de voorgaande maand weergegeven worden.

Middels deze knop kan (afhankelijk van de selectie 'Per datum' of 'Per maand'), de volgende dag van de handmatig ingegeven datum, of de volgende maand weergegeven worden.

Middels deze knop kan (afhankelijk van de selectie 'Per datum' of 'Per maand'), de laatste dag van de handmatig ingegeven datum, of de laatste maand van het jaar weergegeven worden.

De verjaardagskalender kan als volgt afgedrukt worden

Ga naar met 'Printen' - 'Printopties' - tabblad 'Werkgever'

• Selecteer de optie 'Verjaardagen/dienstjaren' (onder het kopje <Overig>).
  • Geef rechts in het scherm aan of dat de verjaardagen 'per maand', 'per kwartaal of 'Per jaar' afgedrukt dienen te worden. Buiten de verjaardagen worden ook jubileums per jaar afgedrukt, alsmede een eventueel 12½-jarig jubileum.