Wat kan ik invoeren op het tabblad 'Stamgegevens' van de werkgever?

In dit scherm kunnen de algemene gegevens van de betreffende werkgever ingegeven worden.

Algemeen
In dit gedeelte van het scherm kan aanvullende informatie ingegeven worden.

Administratiecode
Indien gebruikt wordt gemaakt van een administratiecode, dan kan een lettercode, getalcode of een combinatie hiervan worden ingegeven. Indien de gebruiker de werkgevers op administratiecode wil rangschikken in het hoofdscherm, kan die worden ingesteld via menu 'beheer' – 'programma instellingen' – tabblad 'werkgever selectie'.

Loonheffingennummer
Vul hier het Loonheffingen nummer van de werkgever in.

Bedrijfsnaam
Vul hier de naam van de werkgever in.

Afwijkende bedrijfsnaam
Wanneer ingevuld, wordt deze naam doorgegeven in de aangifte Loonheffingen.

Startdatum inhoudingsplicht
Wanneer de werkgever start tijdens een aangifteperiode, moet de startdatum worden ingevoerd. Let op, dit is niet de datum wanneer u de administratie bent gaan voeren.

Einddatum inhoudingsplicht
Wanneer de werkgever stopt tijdens een aangifteperiode, moet de beëindigingsdatum worden ingevoerd.

Adres / Postbus
De adresgegevens van de werkgever dienen hier te worden ingevuld.

Contactpersoon
In dit gedeelte kan de benodigde informatie van de contactpersoon ingegeven worden.

Overige gegevens
Vul hier het soort bedrijf en website, indien beschikbaar, in.