Wat kan ik invoeren op het tabblad 'Overig' van de werkgever?

Opmerking
Indien gewenst kunt u hier aanvullende informatie van of over de betreffende werkgever invoeren.

Afdelingen
In dit gedeelte van het scherm kunnen afdelingen toegevoegd, aangepast en verwijderd worden.
Let wel!: De afdelingen dienen eerst hier (bij de werkgever) aangemaakt te worden voordat ze bij de werknemers toegevoegd kunnen worden. Met de knop toewijz. Wn kunt u de afdeling aan meerdere werknemers tegelijk toewijzen.

Kostenplaatsen
In dit gedeelte van het scherm kunnen kostenplaatsen toegevoegd, aangepast en verwijderd worden.
Let wel!: De kostenplaatsen dienen eerst hier (bij de werkgever) aangemaakt te worden voordat ze bij de werknemers toegevoegd kunnen worden. Met de knop toewijz. Wn kunt u de kostenplaats aan meerdere werknemers tegelijk toewijzen.