Hoe stel ik een digitaal koppeling in?

Alvorens een digitale koppeling ingesteld kan worden bij een werkgever, zal deze moeten worden geactiveerd bij de organisatie.

Selecteer de organisatie en ga vervolgens naar 'Digitaal beheer' - 'Instellingen'.
Er volgt een overzicht met digitale opties die kunnen worden geactiveerd of gedeactiveerd, of waarvoor instellingen voor kunnen worden ingegeven.
Enkele opties kunnen niet worden gedeactiveerd, zoals Loonaangifte.
Om een koppeling te activeren of deactiveren klikt u op de aan/uit knop () van de desbetreffende optie.

Wanneer er voor een pensioenaangifte gebruikersgegevens moeten worden, klik dan op het tandwiel () bij de aangifte waarvoor de gegevens moeten worden ingevoerd.