Hoe stel ik een digitale koppeling in?

Alvorens een digitale koppeling ingesteld kan worden bij een werkgever, zal deze moeten worden geactiveerd bij de organisatie.

Selecteer de organisatie en ga vervolgens naar 'Digitaal beheer' - 'Instellingen'.
Er volgt een overzicht met digitale opties die kunnen worden geactiveerd of gedeactiveerd, of waarvoor instellingen voor kunnen worden ingegeven.
Enkele opties kunnen niet worden gedeactiveerd, zoals Loonaangifte.
Om een koppeling te activeren of deactiveren klik je op de aan/uit knop () van de desbetreffende optie.

Wanneer er voor een pensioenaangifte gebruikersgegevens ingevuld moeten worden, klik dan op het tandwiel () bij de aangifte waarvoor de gegevens moeten worden ingevoerd.

Vervolgens selecteer de werkgever en ga naar 'Digitaal beheer' - 'Instellingen'.
Hier kun je de koppeling wederom activeren in de werkgever door op de aan/uit knop () van de desbetreffende optie te klikken.