Hoe maak ik een subperiode aan?

Open het tabblad 'Loontechnisch' van de werkgever. Aan de linker onderkant van het tabblad wordt een overzicht weergegeven met de aangemaakte subperiodes. De subperiode [Standaard] is altijd aanwezig.
Klik op de knop 'Toevoegen' om een subperiode toe te voegen, geef vervolgens een omschrijving aan de subperiode en klik op 'OK'.
Wanneer er meerdere subperiodes zijn aangemaakt kan met de pijlknoppen de volgorde worden gewijzigd, dit heeft invloed op de volgorde van weergave op het tabblad 'Periode' van de werknemer.

Subperiodes worden automatisch aan alle werknemers gekoppeld.