Ondersteuning Windows XP

Tot onze spijt is het niet meer mogelijk om de werking van WinSalar op Windows XP te garanderen. Wij kunnen dus ook geen support meer leveren op dit besturingssysteem.
Het gebruik van WinSalar op dit platform zorgt voor te veel instabiliteit, waardoor bepaalde basisfuncties van WinSalar niet meer functioneren. Hetgeen crashes en mogelijk dus ook dataverlies ten gevolg heeft.

Microsoft zelf is overigens sinds april 2014 gestopt met de ondersteuning van Windows XP

Voor meer informatie over de alternatieven verwijzen wij u graag naar uw systeembeheerder.