Hoe maak ik een definitieve berekening?

Bekijk een voorbeeld video van de hieronder beschreven instructies.

U kunt een definitieve berekening maken vanaf zowel organisatie-, werkgevers- als op werknemersniveau.

• Klik linksboven in het scherm op 'ORGANISATIE' of open een werkgever of werknemer
  • Kies in het menu 'BEREKENING' voor 'Definitieve berekening'
  • Vink de werkgever(s) of werknemer(s) aan waarvoor u een definitieve berekening wilt maken.
    (Op werknemersniveau zal de betreffende werknemer automatisch worden aangevinkt)
  • Klik op 'Definitief berekenen'

Het icoon in de kolom 'STATUS' geeft de status van de berekening weer.

1_-_none.PNG Er zijn nog geen berekeningen gemaakt.
1_-_busy.png De berekening wordt uitgevoerd.
1_-_vink.PNG De berekening is voltooid.
1_-_fout.PNG Er is iets misgegaan tijdens het berekenen. Houd de muis boven het icoon om meer
     informatie te tonen.

Met de voortgangsbalk kunt u volgen hoe ver de berekening is.

Nadat het berekenen is voltooid klikt u op 'Sluiten' om het loonberekeningsscherm te sluiten.