Hoe kan ik gegevens printen?

Bekijk een voorbeeld video van de hieronder beschreven instructies.

Als je ingelogd bent in SalarFusion vind je rechtsboven onderstaande printersymbool.

Je komt nu in de 'PrintOpties' terecht.
De beschikbare prints zijn verdeeld over 3 rubrieken. Door op de iconen te klikken voor deze rubrieken haal je de bijhorende beschikbare documenten naar voren:

Organisatie

Werkgever

Dienstbetrekking

Nadat je een rubriek hebt gekozen worden de beschikbare prints in het linker menu getoond. Wanneer je een bepaald document aanklikt, zullen de bijbehorende opties rechts in het scherm getoond worden. Hier kies je bijvoorbeeld het jaar, de periode en/of de medewerkers.

Nadat je de gewenste instellingen hebt gemaakt klik je rechtsboven op de knop 'Print'.
Je document zal getoond worden op het scherm.
Bovenaan dit scherm zal een werkbalk worden getoond waarmee je o.a. kunt bepalen hoe het document wordt getoond.

Hierin heb je ook de optie om de print te exporteren naar een ander bestand, zoals Excel. Hiervoor klik je op onderstaande symbool.

Het is mogelijk deze documenten op te slaan in diverse digitale formaten:

- Acrobat (*.PDF)
- CSV (comma delimited)
- Excel '97 - 2003
- Rich Text Format
- TIFF file
- Web Archive (*.MHTML)
- XPS Document
- ZIP

Heb je meerdere bestanden, zoals loonstroken van meerdere medewerkers, kun je deze ook exporteren via zip of Pdf. Hiervoor klik je op onderstaande symbool.

Wil je bladeren door meerdere bestanden kun je dat doen met behulp van de volgende icoontjes:

Wil je bladeren in een bestand met meerdere bladzijdes, dan kun je dat doen met behulp van de volgende icoontjes:

Je kunt rechtsboven op het kruis klikken om het printscherm te sluiten en terug te keren naar de 'PrintOpties'.