Hoe kan ik gegevens printen?

Bekijk een voorbeeld video van de hieronder beschreven instructies.

Om gegevens te printen volg je de volgende stappen:

• Klik rechtsboven in het scherm op het printericoon

Je komt nu in de 'PrintOpties' terecht.
De beschikbare prints zijn verdeeld over 3 rubrieken. Door op de iconen te klikken voor deze rubrieken haal je de bijhorende beschikbare documenten naar voren:

Organisatie

Werkgever

Dienstbetrekking

Nadat je een rubriek hebt gekozen worden de beschikbare prints in het linker menu getoond. Wanneer je een bepaald document aanklikt zullen er bijhorende opties in het scherm getoond worden. Hier kies je bijvoorbeeld wie je wil printen, of welke met afdeling/kostenplaats rekening moet worden gehouden.

Nadat je de gewenste instellingen hebt gemaakt klik je rechtsboven op de knop 'Print'.
Je document zal getoond worden op het scherm.
Bovenaan dit scherm zal een werkbalk worden getoond waarmee je o.a. kunt bepalen hoe het document wordt getoond. Het is ook mogelijk deze documenten op te slaan in diverse digitale formaten:

- Acrobat (*.PDF)
- CSV (comma delimited)
- Excel '97 - 2003
- Rich Text Format
- TIFF file
- Web Archive (*.MHTML)
- XPS Document
- ZIP

Je kunt rechtsboven op het kruis klikken om het printscherm te sluiten en terug te keren naar de 'PrintOpties'.