Hoe kan ik gegevens printen?

Bekijk een voorbeeld video van de hieronder beschreven instructies.

Om gegevens te printen volgt u de volgende stappen:

• Klik rechtsboven in het scherm op het printericoon

U komt nu in de 'PrintOpties' terecht.
De beschikbare prints zijn verdeeld over 3 rubrieken. Door op de iconen te klikken voor deze rubrieken haalt u de bijhorende beschikbare documenten naar voren:

Organisatie

Werkgever

Dienstbetrekking

Nadat u een rubriek heeft gekozen worden de beschikbare prints in het linker zijmenu getoond. Wanneer u een bepaald document aanklikt zullen er bijhorende opties in het scherm getoond worden. Hier kiest u bijvoorbeeld wie u wilt printen, of welke met afdeling/kostenplaats rekening moet worden gehouden.

Nadat u de gewenste instellingen heeft gemaakt klikt u rechtsboven op de knop 'Print'.
Uw document zal getoond worden op een scherm dat van de rechterzijde uit komt schuiven.
Bovenaan dit scherm zal een werkbalk worden getoond waarmee u o.a. kunt bepalen hoe het document wordt getoond. Het is ook mogelijk deze documenten op te slaan in diverse digitale formaten:

- Acrobat (*.PDF)
- CSV (comma delimited)
- Excel '97 - 2003
- Rich Text Format
- TIFF file
- Web Archive (*.MHTML)
- XPS Document
- ZIP

U kunt rechtsboven op het kruis klikken om het printscherm te sluiten en terug te keren naar de 'PrintOpties'.