Hoe voeg ik een auto van de zaak toe?

Bekijk een voorbeeld video van de hieronder beschreven instructies.

Om een auto van de zaak toe te voegen gaat u naar de werkgever.

• Kies in het zijmenu 'VERVOER' voor 'Wagenpark beheer'
  • Klik op het plus-symbool rechtsonder in beeld
  • Voer de autogegevens in
    (Wanneer de 'AutoAanvullen' optie is ingeschakeld zal Fusion proberen de autogegevens op te halen uit een online database en deze voor u invullen).
  • Klik op 'Toevoegen' wanneer alle benodigde gegevens zijn ingevuld

De auto is nu toegevoegd op werkgeversniveau en zichtbaar in het scherm.
Het is mogelijk om een afbeelding van de auto weer te geven. Om dit te doen klikt u eenmaal op het auto icoon. Daarna kunt u een op uw computer opgeslagen afbeelding selecteren.

Ga vervolgens naar de werknemer waaraan u de auto wilt toewijzen.

• Kies in het zijmenu 'VERVOER' voor 'Auto van de zaak'
  • Klik op 'WIJS AUTO TOE' of klik op het plus-icoon rechtsonder in beeld
  • Selecteer de auto en klik op 'Opslaan'

De auto is nu toegevoegd op werknemersniveau en is zichtbaar op het scherm.

U kunt hier een reden geen bijtelling selecteren of eventueel een eigen bijdrage verwerken.
Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.