Hoe voeg ik een werknemer toe?

Bekijk een voorbeeld video van de hieronder beschreven instructies.

Om een werknemer toe te voegen gaat u naar de werkgever. Rechts van het blauwe tabblad waarin de werkgeversnaam wordt getoond ziet u een oranje tabblad.
Dit tabblad toont de werknemer die is geselecteerd. Als er nog geen werknemers zijn toegevoegd zal het tabblad leeg zijn en wordt er een plus-teken getoond.

• Klik op de '+' om een werknemer toe te voegen

Wanneer er al werknemers aanwezig zijn zal i.p.v. de plus een dropdown symbool worden getoond:

• Klik op het dropdown symbool
  • Klik daarna op '+ Werknemer toevoegen'

In het venster dat dan verschijnt kunt u gegevens voor de werknemer invoeren.
Het gaat om de volgende gegevens:

- 'Voorletters'
- 'Tussenvoegsel'
- 'Achternaam'
- 'Datum geboorte'
- 'Nummer inkomstenverhouding'
- 'Datum in dienst'

• Nadat u de gegevens heeft ingevoerd klikt u op 'Opslaan'

U komt in het gedeelte 'PERSONEELSGEGEVENS' - 'Basisgegevens' van de betreffende werknemer terecht. Hier kunt u in de onderstaande rubrieken de basisgegevens van de werknemer verder aanvullen:

- BASISGEGEVENS
- ADRESGEGEVENS
- FOTO
- EMAIL
- TELEFOON
- SOCIAL MEDIA
- LEGITIMATIE

• Wanneer u klaar bent met het invoeren van gegevens klikt u op 'Opslaan'
  • Kies in het zijmenu 'VERLONINGSINSTELLINGEN' voor 'Loonaangiftegegevens'
  • Maak bij de 'Arbeidsverhouding' een keuze uit 'Onbekend', 'Onbepaalde tijd' of 'Bepaalde tijd'
  • Selecteer een CAO
  • Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren

Ga in het zijmenu 'PERIODEGEGEVENS' naar 'Loongegevens'.
U kunt hier de loongegevens instellen.

• Nadat u de gegevens heeft ingevoerd klikt u op 'Opslaan'