Hoe maak ik een proforma berekening?

Bekijk een voorbeeld video van de hieronder beschreven instructies.

Je kunt een proforma berekening maken op zowel werkgevers- als op werknemersniveau

• Kies boven in het scherm in het menu 'BEREKENING' voor 'Proforma berekening'
  • Selecteer de werknemer(s) waarvoor je een proforma berekening wilt maken
    (Op werknemersniveau hoeft u deze stap niet te maken)
  • Klik op de knop 'Proforma berekenen'
  • Er wordt nu een scherm geopend waarin de proforma berekening wordt getoond.
    (Mochten er bepaalde instellingen verkeerd zijn waardoor de proforma niet getoond kan worden zal hiervan in dit scherm een melding worden getoond)

Door de blokken aan de rechterzijde aan te klikken kun je extra informatie in beeld brengen.

Wanneer je het eens bent met de getoonde informatie, en je wil de berekening opslaan, kun je op de knop 'Definitief berekenen' klikken.

Wanneer je vanaf werknemersniveau naar het menu 'BEREKENING' gaat en 'Proforma berekening' kiest krijg je direct de berekening van de betreffende persoon in beeld.