Hoe voeg ik social media toe?

Bekijk een voorbeeld video van de hieronder beschreven instructies.

Om social media toe te voegen ga je naar de werkgever.

• Kies in het menu 'BEDRIJFSGEGEVENS' voor 'Basisgegevens'
  • Wijs het plus-symbool rechtsonder in beeld aan en kies 'Social media'
    (Wanneer je nog geen social media hebt toegevoegd, kun je ook in het social media vak klikken op de regel 'Voeg social media toe')
  • Selecteer in het nieuwe scherm het type social media in het dropdown menu
  • Geef de URL in
  • Voeg indien gewenst een opmerking toe
  • Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren
  • Klik in het scherm waar je nu terecht komt nog eenmaal op 'Opslaan'

Je kunt de ingevoerde social media nu direct bereiken door vanuit de pagina 'Basisgegevens' van de werkgever te klikken op de getoonde link.