Hoe maak ik een berekening?

Nadat u een Organisatie, Werkgever en Werknemer toegevoegd heeft, kunt u berekenen.

Dit doet u door eerst een Werkgever te selecteren en daarna naar het menu "Berekening" te gaan in de taakbalk. Hier kunt u kiezen voor 'Proforma Berekening' en 'Definitieve Berekening' en 'Berekening Terugzetten'.

Nadat u op "Definitieve Berekening' heeft geklikt, krijgt u de mogelijkheid om uit een lijst van de werknemers een selectie te maken. Na het selecteren van een of meerdere werknemers, verandert de knop 'Berekenen' van grijs naar groen en kunt u hierop klikken om te berekenen.

Als er geen problemen zijn gevonden tijdens de berekening, wordt er een  weergegeven aan het eind van de regel van de werknemer.

Wanneer de informatie bij werkgever en/of werknemer niet volledig is ingevuld, dan krijg u een  te zien bij de werknemer. Wanneer u met de muis hierover gaat, dan kunt u de fout(en) zien welke bij deze werknemer zijn gevonden. Bijvoorbeeld