Hoe maak ik een berekening?

Nadat je een Organisatie, Werkgever en Werknemer toegevoegd hebt, kun je berekenen.

Dit doe je door eerst een Werkgever te selecteren en daarna naar het menu 'Berekening' te gaan in de taakbalk. Hier kun je kiezen voor 'Proforma Berekening', 'Definitieve Berekening' of 'Berekening Terugzetten'.

Nadat je op 'Definitieve Berekening' hebt geklikt, krijg je de mogelijkheid om uit een lijst van de werknemers een selectie te maken. Na het selecteren van een of meerdere werknemers, verandert de knop 'Berekenen' van grijs naar groen en kun je hierop klikken om te berekenen.

Als er geen problemen zijn gevonden tijdens de berekening, wordt er een  weergegeven aan het eind van de regel van de werknemer.

Wanneer de informatie bij werkgever en/of werknemer niet volledig is ingevuld, dan krijg je een  te zien bij de werknemer. Wanneer je met de muis hierover gaat, dan kun je de fout(en) zien welke bij deze werknemer zijn gevonden. Bijvoorbeeld