Hoe maak ik een Loonaangifte?

Om een loonaangifte aan te maken, selecteert u een werkgever en vervolgens klikt u op menu Digitaal Beheer - 'Loonaangifte'.
Klik vervolgens op het envelop symbool om de wizard te openen voor het verzenden.

In het scherm past u vervolgens de gegevens aan. Het is ook mogelijk om de gegevens voor contactpersoon, vast in te stellen via menu Digitaal - 'Instellingen'.

Bij 'Actie' kunt u kiezen voor '1 - Indienen', de aangifte wordt dan verzonden via de Digipoort. (U kunt  ook kiezen voor 'Alleen genereren', indien u de aangifte niet direct wilt verzenden.)

Na het invoeren van de gegevens, wordt rechtsboven de knop 'Indienen' groen en kunt u hierop klikken om de aangifte in te zenden.

Wanneer er inhoudelijke fouten in de aangifte aanwezig zijn, wordt dit tijdens stap 2 Controleren weergegeven.