Hoe converteer ik een werkgever van WinSalar naar SalarFusion?

Voordat je een conversie van WinSalar naar SalarFusion kunt uitvoeren zul je eerst een organisatie moeten aanmaken. Bezoek voor instructies de onderstaande link:

Hoe maak ik een organisatie aan?

Download de meeste recente WinSalar Conversie Tool door in SalarFusion naar het 'Help' menu te gaan en te klikken op 'WinSalar Conversie Tool'.

Wanneer de installatiewizard wordt gestart, doorloop de stappen die op je scherm verschijnen. Mogelijk heb je administrator rechten nodig om het programma te installeren.
Wij adviseren je om het conversie programma in de map te installeren waar je WinSalar ook geïnstalleerd hebt.

Ga naar https://www.salarfusion.nl/ en log in met je gegevens.

Sluit WinSalar 2018 eerst af.

Ga naar menu 'Digitaal' en klik op 'Instellingen'.

Je krijgt vervolgens verschillende icoontjes te zien. Klik op het instellingen icoon, van het SalarFusion API Key afbeelding.

Klik op de knop genereren en kopieer de API Key code.

Start het WinSalar Conversie programma, hiervoor is een icoon op je bureaublad geplaatst.

Selecteer in het bovenste veld www.salarfusion.nl.
Voer je gebruikersgegevens in en klik op knop 'Plakken' om de API Key in te voeren.

Na het inloggen verschijnt het volgende scherm. Vink de werkgevers aan die je wil converteren. Alleen de werkgevers die geconverteerd kunnen worden, worden hier getoond.

Selecteer middels de keuze vakjes de werknemer(s) welke je wil converteren en klik op 'Converteren'. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van het aantal werknemers.

Wanneer de import gelukt is wordt dit aangegeven door middel van de groene aanduidingen. In SalarFusion is de werkgever met bijbehorende werknemers nu aanwezig.