Hoe converteer ik een werkgever van WinSalar naar SalarFusion?

U opent hiervoor de WinSalar Conversie Tool. door in SalarFusion naar het Help menu te gaan en te klikken op WinSalar Conversie Tool.

Vervolgens krijgt u onderaan de pagina de volgende melding (afhankelijk van de browser die gebruikt wordt, kan de melding er anders uit zien):

Kies hier voor "Run" of "Uitvoeren". Mogelijk krijgt u daarna nog een extra waarschuwing, klik ook hier op '" Run" of "Uitvoeren".

Vervolgens wordt de installatiewizard voor de Conversietool geopend.

Wanneer de installatiewizard wordt gestart, doorloop de stappen die op uw scherm verschijnen. Mogelijk heeft u administrator rechten nodig om het programma te installeren.
Wij adviseren u om het conversie programma in de map te installeren waar u WinSalar ook geïnstalleerd heeft.

Ga naar https://www.salarfusion.nl/ of https://demo.salarfusion.nl/ en log in met uw gegevens.

Ga naar menu Digitaal en klik op 'Instellingen'.

U krijgt vervolgens verschillende icoontjes te zien, klik op het instellingen icoon, van het SalarFusion API Key afbeelding.

Klik op de knop genereren en kopieer de API Key code.

Start het WinSalar Conversie programma, hiervoor is een icoon op uw bureaublad geplaatst.

Selecteer in het bovenste veld www.salarfusion.nl of demo.salarfusion.nl.
Voer uw gebruikersgegevens in en klik op "Plakken" om de API Key in te voeren.

Nadat het inloggen verschijnt het volgende scherm, vink de werkgevers aan die u wilt converteren. Alleen de werkgevers die geconverteerd kunnen worden, worden hier getoond.

Selecteer middels de keuze vakjes de werknemer(s) welke u wilt converteren en klik op 'Converteer werkgever'. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van het aantal werknemers!

Wanneer de import gelukt is wordt dit aangegeven door middel van de groene aanduidingen. In SalarFusion is de werkgever met bijbehorende werknemers nu aanwezig.