Hoe converteer ik een werkgever van WinSalar naar SalarFusion?

Voordat je een conversie van WinSalar naar SalarFusion kunt uitvoeren zul je eerst een organisatie moeten aanmaken. Bezoek voor instructies de onderstaande link:

Hoe maak ik een organisatie aan?

Download en installeer allereerst de laatste versie van de conversietool

Ga naar https://www.salarfusion.nl/ en log in met je gegevens.
Voor je demo account is er een aparte url beschikbaar, deze is per e-mail verstuurd.

Sluit WinSalar eerst af.

Ga naar menu 'Digitaal' en klik op 'Instellingen'.

Je krijgt vervolgens verschillende icoontjes te zien. Klik op het instellingen icoon, van het SalarFusion API Key afbeelding.

Klik op de knop genereren en kopieer de API Key code.

Start het WinSalar Conversie programma, hiervoor is een icoon op je bureaublad geplaatst.

Selecteer in het bovenste veld www.salarfusion.nl of demo.salarfusion.nl, afhankelijk van wat in jouw geval van toepassing is.

Voor de demoversie selecteer je de andere optie.

Voer je gebruikersgegevens in en klik op knop 'Plakken' om de API Key in te voeren.

Na het inloggen verschijnt het volgende scherm. Vink de werkgevers aan die je wil converteren. Alleen de werkgevers die geconverteerd kunnen worden, worden hier getoond.

Selecteer middels de keuze vakjes de werknemer(s) welke je wil converteren en klik op 'Converteren'. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van het aantal werknemers.

Wanneer de import gelukt is wordt dit aangegeven door middel van de groene aanduidingen. In SalarFusion is de werkgever met bijbehorende werknemers nu aanwezig.

Let op:
Indien u premies gebruikt waarin percentages zijn aangepast, dan zijn deze niet meegenomen in SalarFusion. U zult deze percentages op tabblad 'Premies' moeten aanpassen.