Foutmelding conversietool: Kan geen verbinding maken

Er kunnen situaties voorkomen waarin er geen verbinding kan worden opgezet tussen het conversie programma en SalarFusion.

De foutmelding of een variant hierop is de volgende:

U dient ervoor te zorgen dat poort 8811 op uw systeem, virusscanner of firewall openstaat voor zowel inkomend als uitgaand verkeer.

Het kan voorkomen dat de conversietool niet werkt ondanks dat poort 8811 openstaat, in dat geval adviseren wij om de installatie van de conversietool nogmaals te downloaden en opnieuw uit te voeren.