Waarom is de optie 'Inzendportal' niet beschikbaar in WinSalar BAPI?

Om gebruik te maken van de SALAR Digipoort Dienst dient u te beschikken over de laatste versie van WinSalar BAPI. U kunt de versie van het programma controleren op de volgende manier:

1. Open WinSalar BAPI
  2. Klik boven in het venster op het menu 'Help'
  3. Kies voor 'Info'

U krijgt een venster te zien met daarin de versiegegevens.

Om met het inzendportal te kunnen werken dient u minimaal te beschikken over versie v7.0, zoals te zien is op de bovenstaande afbeelding. Ziet u een lager versienummer? Voer dan de update van WinSalar BAPI uit om het programma bij te werken.

De update wordt beschreven in het volgende FAQ item:

WinSalar BAPI updaten