Zo eenvoudig maak je een organisatie aan.

Nadat u voor de eerste keer op SalarFusion inlogt met uw gebruikersgegevens, ziet u de 'help overlay', een doorzichtig helpscherm met pijltjes die u op weg helpen.

U dient eerst een organisatie toe te voegen, voordat u werkgevers uit WinSalar kunt importeren. Dit doet u door linksboven op "Organisatie" te klikken. Vervolgens geeft u een naam op voor de Organisatie. In elk SalarFusion account is één organisatie aanwezig. Klik op 'Opslaan'. De Organisatie is nu aangemaakt.