Zo eenvoudig maak je een werkgever aan.

Om een werkgever aan te maken, dient er eerst een 'Organisatie' aanwezig te zijn.

Wanneer er nog geen werkgevers aanwezig zijn, klik dan op het + symbool om de wizard te starten voor het aanmaken van de eerste werkgever.

Als er reeds werkgevers aanwezig zijn, klikt u linksboven op het pijltje, waarna de optie "+ Werkgever toevoegen" zichtbaar wordt. Door hier op de te klikken wordt de wizard voor het toevoegen van een nieuwe werkgever gestart.

Indien de werkgevers in WinSalar beschikbaar zijn, kunt u deze ook converteren naar SalarFusion.