Zo eenvoudig creëer je een nieuwe werknemer.

Nadat er een Organisatie en een Werkgever aangemaakt is in SalarFusion, kunt u een werknemer toevoegen.

Wanneer er nog geen werknemers aanwezig zijn, klik dan op het + symbool om de wizard te starten voor het aanmaken van de eerste werknemer.

Als er reeds werknemers aanwezig zijn, klikt u linksboven op het pijltje, waarna de optie "+ Werknemer toevoegen" zichtbaar wordt. Door hier op de te klikken wordt de wizard voor het toevoegen van een nieuwe werknemer gestart.