Waar kan ik de conversietool vinden?

Download de meest recente WinSalar Conversietool door in SalarFusion naar het 'Help' menu te gaan en te klikken op 'WinSalar Conversietool'.

Wanneer de installatiewizard wordt gestart, doorloop de stappen die op je scherm verschijnen. Mogelijk heb je administrator rechten nodig om het programma te installeren.
Wij adviseren je om het conversie programma in de map te installeren waar je WinSalar ook geïnstalleerd hebt.