Hoe kan ik een WSI-bestand importeren?

1. Sla uw WSI bestand op op een locatie naar keuze op uw pc
  2. Klik in WinSalar op het menu ‘Beheer’
  3. Kies voor ‘Conversie/import’
  4. Klik op ‘Import WSI (WinSalar importformaat)’
  5. Selecteer de locatie waar u de bestanden heeft opgeslagen en klik op ‘Volgende’
  6. Hier kunt u uw WSI bestand selecteren en wederom op ‘Volgende’ klikken
  7. Vink in dit scherm een van de onderstaande opties aan:
    • Alleen importeren indien bekend
      Wanneer een werknemer in het WSI bestand een importnummer heeft dat niet in de WinSalar werkgever voorkomt, zal deze als nieuwe werknemer worden toegevoegd. Wilt u dit voorkomen, vink deze optie dan aan.
    • Alleen importeren indien niet berekend
      Als u een periode reeds heeft berekend in WinSalar, en u wilt de berekende gegevens niet overschrijven als de reeds berekende periode ook in het WSI bestand voorkomt, vinkt u deze optie aan.
U kunt de import nu voltooien. Na de import krijgt u een meldingen overzicht te zien. Hierin wordt het resultaat van de import getoond.