PDF per opdracht, per pagina of per document

Via ‘printen” -> “printopties” heeft u rechtsboven vier icoontjes, het meest linkse icoontje is het printerinstellingen icoon. Hier kan gekozen worden voor opslaan per opdracht, per pagina of per document.

1. PDF per opdracht.
    De gehele opdracht wordt in één bestand gezet. Als u bijvoorbeeld de loonstroken van alle werknemers wilt opslaan, zullen deze allemaal in één bestand geplaatst worden.
  2. PDF per pagina
    De opdracht zal per werknemer, en per pagina worden uitgesplitst. De blanco loonslip bestaat bijvoorbeeld uit 2 pagina's. Voor elke werknemer zullen dan twee aparte bestanden worden aangemaakt.
  3. PDF per document
    De opdracht zal per werknemer gesplitst worden. Per werknemer wordt er een bestandje aangemaakt, dat in het geval van bijvoorbeeld de blanco loonslip, beide pagina's zal bevatten.