Hoe voer ik een eindejaarsuitkering/13e maand in?

U kunt een reservering aanmaken om een eenmalige vergoeding aan uw werknemers te verlonen. Om dit te doen volgt u de onderstaande stappen:

• Open de werkgever op tabblad 'Reserveringen'
  • Klik op 'Toevoegen'
  • Kies hier  'Definiëer een nieuwe Reservering' en klik op 'Volgende'
  • Geef uw reservering een naam en volg de instructies om de rest van de gegevens in te vullen
  • Nadat het aanmaken is voltooid kunt u de reserveringen toewijzen aan de werknemers
  • Indien gewenst kunt u ervoor kiezen de opbouw van de reservering niet te tonen op de loonslip met de knop 'volgorde slip'.

In het geval dat u geen eindejaarsuitkering heeft aangemaakt bij de aanvang van het jaar, kunt u de bedragen uitkeren via een zelfgemaakte vergoeding op het tabblad 'B/OB'.
U dient eerst de eindejaarsuitkering aan te maken in het tabblad 'B/OB' van de werkgever om vervolgens de vergoeding aan de werknemer(s) toe te wijzen.