Hoe wijzig ik de eigenrisicodrager-instelling gedurende het jaar?

Het wijzigen van de eigenrisicodrager WGA en/of ZW gedurende het jaar is alleen mogelijk via een code die u via de helpdesk van SALAR kunt verkrijgen.
Stuur hiervoor een e-mail naar helpdesk@salar.nl met de vraag om de eigenrisicodrager te wijzigen. Hierna ontvangt u van ons instructies om de eigenrisicodrager aan te kunnen passen.

Gaat het om een eigenrisicodrager-instelling van voor het jaar 2011? In dat geval ontvangen wij tevens graag een back-up van de werkgever via helpdesk@salar.nl. De helpdesk zal de instelling dan voor u aanpassen en u de aangepaste backup retour sturen

Informatie over hoe u deze back-up maakt vindt u op onze Helpcenter