Wat kost de SDD?

Loonaangifte 2018 via SALAR Digipoort Dienst

A) Heeft u GEEN software voor het versturen de aangifte? Dan stellen wij software beschikbaar waardoor u eenvoudig via ons PKI-overheid “verzamel” certificaat de Loonaangiften inzend.

B) Heeft u zelf een PKI-overheid certificaat? U kunt geen eigen certificering in onze software inlezen, er zijn uiteraard andere leveranciers waarmee dat wel mogelijk is. Als u dat niet wenst kunt u gebruik maken van optie A). Maakt u al gebruik van onze SDD, dan hanteren wij dezelfde regeling.

Kosten SDD

SALAR Digipoort Dienst: WinSalar Solo                                  € 70,00     per jaar

SALAR Digipoort Dienst: WinSalar Duo                                  € 85,00     per jaar

SALAR Digipoort Dienst: WinSalar Accountant                         € 110,00     per jaar