Kan ik een onbelaste vergoeding gedeeltelijk laten opnemen in de WKR?

Het is mogelijk om een onbelaste vergoeding aan te maken waarvan een deel wordt opgenomen in de WKR en het resterende bedrag hierbuiten wordt gehouden.

• Open hiervoor de werkgever en ga naar tabblad 'B/OB'
  • Druk op 'Toevoegen' en selecteer de 'OBOB - Definieer een nieuwe OBOB vergoeding' in de lijst, na het doorlopen van de schermen kan de vergoeding worden toegewezen aan de werknemer via de knop 'Toewijz. Wn.'
  • In de vergoeding staat standaard geselecteerd dat deze opgenomen wordt in de WKR. In de vergoeding zelf kan het totale gedeelte en het afwijkend gedeelte 'buiten de WKR' worden gedefinieerd. Op de loonstrook zal dit worden gesplitst in 2 aparte onbelaste vergoedingen.