Hoe verwerk ik een personeelslening in WinSalar?

Een personeelslening kan worden aangemaakt via een zelfgedefinieerde onbelaste vergoeding op tabblad 'B/OB' van de werkgever.

Deze vergoeding voegt u hierna toe aan de werknemer. In de vergoeding kunt u een periodebereik instellen door de vergoeding van periode X t/m periode Y uit te betalen. Hiervoor opent u de vergoeding bij de werknemer en selecteert u de betreffende periodes.

Het terugbetalen van de lening maakt u op dezelfde wijze aan in tabblad 'B/OB' via een zelfgedefinieerde onbelaste inhouding.