Hoe kan ik een werkgever kopiëren?

Via het hoofdscherm van WinSalar selecteert u de werkgever waarna u aan de rechterkant van het scherm op de knop 'Kopiëren' klikt.

Nadat deze handeling is verricht vraagt het pakket welke naam u de gekopieerde werkgever wilt geven.
Verder kunt u een keuze maken uit de volgende 3 opties:

• Exacte kopie van huidige werkgever
  • Kopie ivm wijziging loonheffingennummer
  • Kopie als basis voor nieuwe werkgever

Bij het selecteren van iedere optie wordt onder in het venster een uitleg getoond.

Selecteer werkgever om te kopiëren

• Mogelijkheid 1: Klik met de rechtermuisknop op de werkgever en selecteer 'Kopiëren'

• Mogelijkheid 2: Selecteer de werkgever en klik op de knop 'Kopiëren'

Selecteer gewenste kopieer methode

Exacte kopie huidige werkgever
Met deze optie zal een exacte kopie geworden gemaakt van de geselecteerde werkgever.

• Voer de naam in die de gekopieerde werkgever moet krijgen, wanneer een naam niet geldig is zal deze een rode kleur krijgen.
    Druk op voltooien om het kopiëren af te ronden of op volgende om een samenvatting te krijgen.

• Druk op voltooien om het kopiëren af te ronden.

Kopie ivm wijziging loonheffingennummer
Met deze optie zal een kopie geworden gemaakt van de geselecteerde werkgever met de mogelijkheid tot het wijzigen van het loonheffingsnummer en het verwijderen van werknemers.
Tevens worden alle berekeningen en aangiftes verwijderd.

• Voer de naam in die de gekopieerde werkgever moet krijgen, wanneer een naam niet geldig is zal deze een rode kleur krijgen.
    Druk op volgende.

• Voer, indien reeds bekend, het nieuwe loonheffingennummer in. Wanneer het loonheffingennummer niet correct is, dan zal dit worden aangegeven middels een rode kleur.
    Wanneer er een startdatum inhoudingsplicht bekend is, vul deze in.
    Druk op volgende.

• Selecteer de werknemers die mee worden verwijderd. De keuze hierbij bestaat uit, uit dienst, alle of geen.
    Wanneer de selectie 'uit dienst' wordt geselecteerd is er de mogelijkheid om een datum in te geven tot wanneer de werknemers uit dienst verwijderd worden.
    Bij de selecties 'uit dienst' en 'alle' kan tevens het starttegoed van  de reservering(en) worden bepaald.
    Druk op voltooien om het kopiëren af te ronden of op volgende om een samenvatting te krijgen.

• Druk op voltooien om het kopiëren af te ronden

Kopie als basis voor nieuwe werkgever
Met deze optie zal een kopie geworden gemaakt van de geselecteerde werkgever waarbij alle NAW gegevens, Whk gegevens, aangiftes en werknemers verwijderd worden.

• Voer de naam in die de gekopieerde werkgever moet krijgen, wanneer een naam niet geldig is zal deze een rode kleur krijgen.
    Druk op voltooien om het kopiëren af te ronden of op volgende om een samenvatting te krijgen.

• Druk op voltooien om het kopiëren af te ronden