Moet ik WinSalar BAPI jaarlijks opnieuw installeren?

Uw huidige versie van WinSalar BAPI kan communiceren met alle jaargangen van WinSalar. Wanneer WinSalar BAPI reeds geïnstalleerd is op uw systeem, hoeft u deze niet jaarlijks opnieuw te installeren. Als er in de toekomst een nieuwe versie van WinSalar BAPI beschikbaar wordt gesteld, krijgt u daarvan via e-mail bericht.

De koppeling met WinSalar BAPI wordt automatisch gemaakt zodra een nieuwe jaargang van WinSalar is geïnstalleerd. U hoeft hier zelf niets voor te doen.