Wat moet ik doen bij foutmelding MSWINSCK.OCX?

Het kan voorkomen dat u bij het updaten van BAPI de onderstaande melding krijgt:

“Component ‘MSWINSCK.OCX’ or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid”

WinSalar BAPI wordt veel minder vaak ge-update dan WinSalar. Het kan voorkomen dat er bepaalde bestanden niet meer op uw computer aanwezig zijn of beschadigd zijn geraakt, die BAPI nodig heeft voor het updaten.
Wanneer u de runtime files installeert worden de missende bestanden bijgewerkt.
Het installatie bestand is te vinden in de bijlage van dit artikel.

Het installeren van de runtime files heeft geen invloed op de berichten, certificaten en instellingen van BAPI, deze blijven bestaan.