Hoe voer ik een jubileumuitkering in?

Voor het berekenen van een jubileumuitkering kan in WinSalar een vergoeding worden gedefinieerd op het tabblad 'B/OB'. Druk op ‘toevoegen’ en selecteer het type vergoeding ‘’OB’ [Definieer een nieuwe [OB] Vergoeding’. Doorloop de wizard en wijs de aangemaakte vergoeding toe aan de betreffende werknemer(s).

Voor de bepaling van de maximale hoogte van de vergoeding verwijzen wij naar het  handboek loonheffingen paragraaf 19.2.1.