Hoe wijzig ik de gegevens voor de werkhervattingskas?

Indien berekend is met een verkeerde eigenrisicodrager-instelling of een verkeerd type werkhervattingskas kan dit worden aangepast zonder dat de berekeningen worden verwijderd, handel hiervoor als volgt:

1. Open de werkgever op het tabblad 'Loontechnisch' en druk op <CTRL+ALT+E>
  2. Voer het volgende wachtwoord in wat u van onze helpdesk hebt ontvangen
    Wanneer u nog geen wachtwoord heeft stuur dan een email naar onze helpdesk of vul het aanvraagformulier in.
  3. Na bevestiging van de melding kunt u de juiste instellingen ingeven
  4. Sluit de werkgever

Vervolgens dienen de reeds berekende periodes opnieuw te worden berekend om de correctie in de aangifte loonheffingen te maken.
Instructies voor het corrigeren van de berekeningen vindt u via de volgende link:

Berekeningen corrigeren zonder verlies van invoer

Wanneer de wijziging het tweede half jaar betreft en u heeft nog geen berekening gemaakt hoeft u enkel de instelling te wijzigen, hiervoor heeft u geen code nodig en hoeft u niet te corrigeren.