Foutmeldingen in SalarFusion

Bij problemen met Salarfusion wordt er in de meeste gevallen een melding getoond. Aan de hand van de informatie in deze melding kunnen wij u adviseren over de oplossing.

U kunt de tekst van de foutmelding kopieren of meerdere schermprints maken van de volledige foutmelding:

• Ga op het venster staan waarvan u een schermprint wilt maken.
  • Op uw toetsenbord drukt u op de knop 'PrtScn' of 'Printscreen'. Deze is vaak te vinden rechts van de Enter en Backspace toets. Er gebeurt niets zichtbaars als u op de knop drukt.
  • Ga naar Word of paint of het e-mail bericht en plak de schermprint in het document met CTRL + V of rechter muis knop 'Plakken'.

De foutmelding kunt u mailen naar helpdesk. Daarnaast vernemen wij graag:

• Wat probeerde u te doen toen het mis ging?
  • Op welk moment de melding is opgetreden.