Hoe verwerk ik het eigenrisicodragerschap per 1 juli bij vierwekenverloning?

Dit kan middels een subperiode. U kunt hiermee de periode administratief splitsen.

Open hiervoor de werkgever in tabblad 'loontechnisch', linksonder klikt u op 'toevoegen' en geeft u een omschrijving voor de subperiode op. Ga vervolgens naar de werknemer en open deze in tabblad 'Periode'. Rechts boven in het scherm zet u bij 'tot en met' 1 juli neer. Bereken nu de periode definitief.

Nadat u de standaard periode heeft berekend gaat u naar tabblad 'periode',  u selecteert de juiste 'te berekenen periode' (Dezelfde als de standaard periode) en selecteer vervolgens de aangemaakte sub-periode, deze selectie verschijnt rechts boven in het venster. Maak nu de berekening voor de sub-periode.

Voor het gebruik van weekverloning hanteert u eveneens de bovenstaande stappen.

Meer informatie over het wijzigen van het eigenrisicodrager vindt u op onze Helpcenter.