Hoe pas ik de volgorde aan van mijn werknemers op zowel de schermen als de uit te printen documenten?

Via 'Beheer' - 'Programma-Instellingen' - 'Werknemer Selectie' past u de volgorde aan van de werknemers binnen WinSalar.

De instellingen in dit tabblad hebben betrekking op:

• De volgorde van de werknemers op het hoofdscherm.
  • De volgorde waarin de werknemers worden getoond op documenten in de 'Printopties'.
  • De volgorde waarin u werknemers kunt opslaan of uitprinten via het 'Printplan' (Bijvoorbeeld bij het uitdraaien van loonstroken).