WinSalar BAPI updaten

Er zijn verschillende opties hoe u  WinSalar BAPI kan updaten:

De update kan geladen worden met het programma 'UpdateWinSalar BAPI'. Deze snelkoppeling vindt u doorgaans op uw bureaublad.

• Kies vervolgens voor 'Internet - Update laden via internet'.
  • U opent WinSalar gaat naar menu Update- Start UpdateWinsalar Bapi en kies vervolgens  voor 'Internet - Update laden via internet'.

Let op!!

Heeft u bovenstaande opties niet volgt u onderstaande stappen:

• Klik in Windows op 'Start'
  • Ga onderin naar 'Alle programma's'
  • Klik op de map 'SALAR Nederland'
  • Klik op 'WinSalar BAPI'
  • Kies hier voor 'UpdateWinSalar BAPI'
  • Als BAPI reeds is gestart verschijnt de melding 'WinSalar BAPI staat nog open.' Bevestig deze melding met 'Ja'.
  • Kies vervolgens voor 'Internet - update laden via internet' en rond de wizard verder af.